prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Dani Erasmusa
Erasmus dani 2023.

Erasmus dani 2023.

I ove su se jeseni, 7. godinu zaredom, održavali Dani Erasmusa, a Osnovna škola „Blatine-Škrape“ iz Splita u manifestaciju se uključila prvi put.

Dani Erasmusa

Dani Erasmusa

Dani Erasmusa u Osnovnoj školi Popovac protekli su u slavljeničkom raspoloženju. Učenja, kreativnosti, smijeha i zabave nije nedostajalo tijekom održavanja raznih aktivnosti od 9. do 14. listopada 2023.

Dani Erasmusa 2023.

Dani Erasmusa 2023.

Od školske godine 2021./2022. Industrijska strojarska škola (ISŠ) nositeljica je Erasmus akreditacije u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju, najvišeg priznanja na nacionalnoj razini koje dodjeljuje Agencija za mobilnost i programe Europske unije.

Dani Erasmusa 2022.

Dani Erasmusa 2022.

Od 13. do 15. listopada 2022. godine obilježeni su Dani Erasmusa u svijetu i diljem Hrvatske. Povodom 35. rođendana Erasmus programa organizirano je oko 6 300 događaja. Među njima je bio i događaj, koji je organizirala Osnovna škola Vladimira Nazora Pazin, u suradnji s drugim odgojno-obrazovnim ustanovama i udrugama te Pučkim otvorenim učilištem iz Pazina.

Dani Erasmusa u Industrijskoj strojarskoj školi

Dani Erasmusa u Industrijskoj strojarskoj školi

Dani Erasmusa (Erasmus Days) održali su se od 13. do 15. listopada 2022. godine u cijelom svijetu kako bi se obilježio uspjeh programa Erasmus+ koji već 35 godina obogaćuje živote i širi vidike milijunima ljudi. U Industrijskoj strojarskoj školi u Erasmus+ mobilnostima, od 2018. godine do danas, u sedam mobilnosti sudjelovala su 74 učenika.

Od eTwinninga do Erasmusa

Od eTwinninga do Erasmusa

Obrtnička škola iz Splita je proslavila dane Erasmusa u četvrtak, 14. listopada 2021. godine, od 17 do 20 sati i tom prilikom je predstavila svoje eTwinning i Erasmus projekte. Svi zainteresirani su također imali priliku pogledati izložbu i sudjelovati u eTwinning radionici. Događaj je bio organiziran uživo i online.

Dani Erasmusa u Industrijskoj strojarskoj školi

Dani Erasmusa u Industrijskoj strojarskoj školi

Dani Erasmusa, najveća proslava uspjeha programa Erasmus+, održala se od 14. do 16. listopada 2021. godine. Svi korisnici programa Erasmus+ bili su pozvani da organiziraju događanja i na taj način sudjeluju u obilježavanju pete po redu manifestacije koja se održava u cijelom svijetu. U okviru ovogodišnjih Dana Erasmusa, rekordan broj događanja održao se u svijetu, a najviše do sada – čak 175, organizirano je u Hrvatskoj.

Dani Erasmusa u Osnovnoj školi Drenje

Dani Erasmusa u Osnovnoj školi Drenje

Obilježavanju ovogodišnjih Dana Erasmusa od 14. do 16. listopada prvi puta priključili su se učenici i djelatnici Osnovne škola Drenje. Cilj je približiti mogućnosti, primjere dobre prakse i uspješne priče najvećeg programa Europske unije u području obrazovanja, osposobljavanja, mladih i sporta.