prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
državno natjecanje
Sigurnost u prometu na satu razrednika

Sigurnost u prometu na satu razrednika

Kada je promet u pitanju opreza nikada nije dosta, a djeca na žalost danas nigdje nisu sigurna. Zbog toga je važno provoditi preventivne programe u školi. Mirta Balog Lovreković iz Osnovne škole dr. Vinka Žganca svake godine učenike priprema i sudjeluje na Državnom natjecanju u poznavanju prometnih znakova.

Plasman maturanta na Državno natjecanje “WorldSkills Croatia”

Plasman maturanta na Državno natjecanje “WorldSkills Croatia”

Učenik 3. g razreda Industrijske strojarske škole u zanimanju CNC operater Ivan Šimunec, uz mentorstvo nastavnika Dubravka Glivetića sudjelovao je na izlučnom Međužupanijskom natjecanju “WorldSkills Croatia” u disciplini CNC i CAD/CAM tehnologije. Ivan je ostvario odličan rezultat te je osvojio drugo mjesto čime se plasirao na Državno natjecanje učenika strukovnih škola “WorldSkills Croatia” 2023 koje će se održati od 10. do 12. svibnja 2023. godine na Zagrebačkom velesajmu.

Državno prvenstvo i 12 medalja

Državno prvenstvo i 12 medalja

Devet učenika Centra za odgoj i obrazovanje Tomislav Špoljar iz Varaždina sudjelovalo je na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava za učenike s intelektualnim teškoćama u Poreču. Tri  su učenice sudjelovale u atletici. Šest učenika natjecalo se u plivanju na Kantridi u Rijeci. Ukupno osvojili dvanaest medalja.