prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
edukacija
Nastavak online edukacije za Škole budućnosti

Nastavak online edukacije za Škole budućnosti

Treću zaredom edukaciju koja je održana četvrtak, 8. veljače 2024. putem Zoom platforme, a u sklopu projekta STEMwave – Škola budućnosti prisustvovali su, a koji je organiziran za 2023./2024. godinu, izvrsna savjetnica Jasminka Belščak, mag. inf. iz Osnovne škole Petrijanec, izvrsni savjetnik Tomislav Leček iz III. OŠ Varaždin te učiteljica Antonia Pantelić iz III. OŠ Varaždin.

Edukacijom i preventivom do zdravlja

Edukacijom i preventivom do zdravlja

U povodu Svjetskog dana šećerne bolesti, Gimnazija Vukovar u suradnji s Hrvatskom komorom zdravstvenih radnika, organizirala je edukativno predavanje na temu “Diabetes mellitus”.

Stazom zdravlja do znanja!

Stazom zdravlja do znanja!

Već duži niz godina, u Zdravstvenoj školi u Splitu, realiziramo projekt „Stazom zdravlja do znanja“. Riječ je o poučnoj, višesatnoj šetnji Marjanom  te kreativnim i natjecateljskim radionicama. Cilj ovog projekta je promicanja zdravlja, edukacije i svijesti o važnosti očuvanja planeta Zemlje.

Školski izlet u Baranju

Školski izlet u Baranju

Učenici razredne nastave Osnovne škole “Antun i Stjepan Radić“ Gunja i područne škole u Rajevom Selu (1. a, 1. c, 2. a, 2. c, 2. k, 3. a, 3. c, 3. k, 4. a, 4. c i 4. k) zajedno s učiteljicama Ružicom Taragdžić, Anitom Miočić Milevoj, Danijelom Mišura Vraneš, Mirjanom Franić Mehičić, Jasminkom Hot, Slobodankom Stanić, Marinom Vidaković i Dinkom Buljević, školskom knjižničarkom Anitom Tufekčić i vjeroučiteljem Idrizom Bešić posjetili su Prezentacijsko-edukacijski centar Tikveš, Park prirode Kopački rit i vidikovac i spomenik Julka u Batini.

Erasmus KA1 projekt “Learn in Museum”

Erasmus KA1 projekt “Learn in Museum”

U organizaciji Anatolije, profesorice iz Srednje strukovne škole Makarska iz povijesti umjetnosti, Antonija Dropulić i Anita Zelić Tomaš pohađale su od 24. do 28. travnja 2023. tečaj pod nazivom “Learn in Museum” koji se održavao u Barceloni.

Tečaj “Climate Change Education”

Tečaj “Climate Change Education”

U sklopu Erasmus+ K1 projekta “Green skills” učiteljica Đurđica Miškulin iz Osnovne škole Pantovčak sudjelovala je na stručnom usavršavanju na tečaju “Climate Change Education”.