prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
EU Code Week
EU Code Week 2022.

EU Code Week 2022.

Ove je godine (8.-23. listopada) EU Code Week obilježen u školama diljem Europe desetu godinu za redom. Učenici Osnovne škole Hugo Badalić u Slavonskom Brodu po osmi put sudjeluju u obilježavanju europskog tjedna programiranja računalnim i unplugged aktivnostima.

EU Code Week

EU Code Week

Učenici Osnovne škole Trilj i ove nastavne godine sudjelovali su u Europskom tjednu programiranja EU Code Week, radeći izvanmrežno i digitalno u tehnici Pixel Art. EU Code Week održavao se od 8. do 23. listopada 2022. godine. Sudjelovali su učenici 4. a razreda matične škole, te i 1. i 3. razreda Područne škole Vedrine. Teme kodiranja bile su hrana, povodom Svjetskog dana hrane i likovi iz videoigrica.

Suradnjom škola do Code Week Super Organiser certifikata 2021

Suradnjom škola do Code Week Super Organiser certifikata 2021

Drugu su godinu za redom, Gimnazija Vukovar, Industrijska strojarska škola iz Zagreba i Tehnička škola iz Karlovca za zajednički trud i rad tijekom Europskog tjedna programiranja, nagrađene certifikatom Europske komisije za izvrsnosti u organizaciji aktivnosti u programiranju.