prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
kanal
Panamski kanal i Chichen Itza

Panamski kanal i Chichen Itza

Upoznavanje sa znamenitostima izgrađenim ljudskom rukom na velikom prostoru Sjeverne Amerike tijekom ljetnog perioda nastavljamo u Panami i Meksiku. Stoga ukoliko se u ovim vrućim mjesecima odlučite osvježiti novim znanjima i saznati više o jednom od najprometnijih i najvažnijih pomorskih kanala na svijetu – Panamskom kanalu, kao i s drevnim majanskim gradom – Chichen Itzom smještenom u današnjem Meksiku, tada vas pozivamo da nam se pridružite i na ovoj poučnoj šetnji!

Panamski kanal i Chichen Itza

Keopsova piramida i Sueski kanal

Nakon što smo kroz prethodna dva članka prošetali znamenitostima koje su izgradili ljudi na azijskom kopnu, sada krećemo u potragu za sličnim čudesnim ljudskim tvorevinama na području Afrike. Upravo zato, ukoliko želite saznati više o čuvenoj Keopsovoj piramidi koja predstavlja jedino sačuvano čudo staroga svijeta, te ako se želite upoznati sa zanimljivostima vezanim uz Sueski kanal koji povezuje Sredozemno s Crvenim morem, tada vas pozivamo da nam se pridružite i na ovom poučnom putovanju!