prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
knjiga
Školarci u knjižari: životni put jedne knjige: program poticanja čitanja

Školarci u knjižari: životni put jedne knjige: program poticanja čitanja

U suradnji s lokalnim osnovnim školama, i uz potporu Ministarstva kulture i medija RH, u knjižarama Znanja diljem Hrvatske drugu će se godinu za redom održavati program poticanja čitanja “Školarci u knjižari: životni put jedne knjige”. Prvo događanje održat će se u petak, 15. ožujka, u knjižari Znanje Westgate u Jablanovcu, s početkom u 10.15 sati.

Saga u eTwinning projektu

Saga u eTwinning projektu

Mjesec dana prije mobilnosti učenika Osnovne škole Fran Koncelak Drnje škole u portugalski Lagos protekao je radno. Svi učenici, članovi Erasmus+ projekta TITLE, sudjelovali su u eTwinning projektu “Saga…to be continued”.

Noć knjige u 1. a razredu

Noć knjige u 1. a razredu

Učenici 1. a razreda Osnovne škole „Antun i Stjepan Radić“ Gunja obilježili su Noć knjige s radionicom: “Roboti, androidi i umjetna inteligencija kroz crtiće i filmove“. Radionicu je vodila školska knjižničarka Anita Tufekčić u suradnji s učiteljicom Jelenom Cvijović.

Varaždinski osnovnoškolci objavili knjigu

Varaždinski osnovnoškolci objavili knjigu

Jednog dana varaždinski učenici Tia i Edi možda budu baš poput Miljenka Smoje jer su već s 12 napisali svoju prvu knjigu. Priča je to o dvije radoznale male mačke u potrazi za zlim mačkom, kako bi iz njegove tajanstvene piramide spasili zatočene životinje.