prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
knjiga
Saga u eTwinning projektu

Saga u eTwinning projektu

Mjesec dana prije mobilnosti učenika Osnovne škole Fran Koncelak Drnje škole u portugalski Lagos protekao je radno. Svi učenici, članovi Erasmus+ projekta TITLE, sudjelovali su u eTwinning projektu “Saga…to be continued”.

Noć knjige u 1. a razredu

Noć knjige u 1. a razredu

Učenici 1. a razreda Osnovne škole „Antun i Stjepan Radić“ Gunja obilježili su Noć knjige s radionicom: “Roboti, androidi i umjetna inteligencija kroz crtiće i filmove“. Radionicu je vodila školska knjižničarka Anita Tufekčić u suradnji s učiteljicom Jelenom Cvijović.

Varaždinski osnovnoškolci objavili knjigu

Varaždinski osnovnoškolci objavili knjigu

Jednog dana varaždinski učenici Tia i Edi možda budu baš poput Miljenka Smoje jer su već s 12 napisali svoju prvu knjigu. Priča je to o dvije radoznale male mačke u potrazi za zlim mačkom, kako bi iz njegove tajanstvene piramide spasili zatočene životinje.

Književni susret s Jasminkom Tihi-Stepanić

Književni susret s Jasminkom Tihi-Stepanić

U školskoj knjižnici Osnovne škole Fran Koncelak Drnje, u petak, 16. prosinca 2022. godine, održan je književni susret s Jasminkom Tihi-Stepanić. Sudjelovalo je 50-ak učenika od 5. do 8. razreda. Susret je organiziran u sklopu Erasmus+ projekta TITLE.

Mjesec hrvatske knjige – čitajmo glasno i interpretativno

Mjesec hrvatske knjige – čitajmo glasno i interpretativno

Prošle 2021. godine koja je proglašena Godinom čitanja u Osnovnoj školi Molve u petom razredu učiteljica Hrvatskoga jezika Mirela Paša započela je višegodišnji predmetni projekt “Čitajmo glasno i interpretativno”. Projekt se nastavio i ove školske godine u šestom razredu u Mjesecu hrvatske knjige.