prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
maturanti
Održan Zagrebački obrtnički sajam

Održan Zagrebački obrtnički sajam

Dana 24. i 25. siječnja 2024. godine na Zagrebačkom velesajmu održan je deveti u nizu Zagrebački obrtnički sajam. Budućim srednjoškolcima predstavljene su 22 srednje strukovne škole, njihovi programi i zanimanja koja potiču kreativnost i inovaciju.

Šesti sajam obrazovanja u inozemstvu i Hrvatskoj

Šesti sajam obrazovanja u inozemstvu i Hrvatskoj

U subotu 27. siječnja 2024. godine, od 10 do 16 sati u zagrebačkom hotelu Le Premier održat će se Šesti sajam obrazovanja u inozemstvu. Događanje je namijenjeno svim učenicima srednjih škola ali i ostalima koji žele besplatne informacije o fakultetima, srednjim školama i tečajevima stranih jezika u inozemstvu.

Na FER-u Dan otvorenih vrata za maturante

Na FER-u Dan otvorenih vrata za maturante

Fakultet elektrotehnike i računarstva (FER) priređuje u utorak izložbu Feropolis o trajnoj modernizaciji koju taj zagrebački fakultet njeguje od samog osnutka, a u subotu Dan otvorenih vrata za maturante koji će moći saznati sve što je važno za donošenje odluke o izboru studija.

Radionica kolažiranja antologijskih pjesama

Radionica kolažiranja antologijskih pjesama

Povodom Mjeseca hrvatske knjige maturanti 4. razreda Gimnazije Andrije Mohorovičića Rijeka, pod mentorstvom nastavnica Glorije Mavrinac i Leonile Marač, organizirali su radionicu kolažiranja antologijskih pjesama hrvatske književnosti koju su nazvali Veliki odmor poezije u GAM-u. 

Smotra Sveučilišta u Zagrebu okupila 30 tisuća posjetitelja

Smotra Sveučilišta u Zagrebu okupila 30 tisuća posjetitelja

Rektor Sveučilišta u Zagrebu Stjepan Lakušić dodijelio je u subotu priznanja najuspješnijim sudionicima 28. Smotre Sveučilišta na kojoj se tijekom tri dana više od 30 tisuća maturanata i studenta informiralo o studijskim programima, upisima i studentskom životu.

Naknadne prijave, promjene i odjave ispita Državne mature

Polaganje ispita državne mature 2022./2023. uz prilagodbu ispitne tehnologije u drugom (jesenskome) roku

Učenici koji su u ovoj školskoj godini bili redovni učenici četvrtih razreda srednjih škola u Republici Hrvatskoj, a bila im je odobrena prilagodba ispitne tehnologije u ispitima ljetnoga roka državne mature 2022./2023. godine i koji žele istu vrstu ranije odobrene prilagodbe za iste ispite i razine ispita o potrebi prilagodbe ispitne tehnologije u jesenskome roku trebaju obavijestiti ispitnoga koordinatora.