prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
Mjesec hrvatske knjige
Učenici uživali u pričaonici Margarete Peršić

Učenici uživali u pričaonici Margarete Peršić

U četvrtak, 2. studenog 2023. školska knjižnica Osnovne škole „Ljudevit Gaj“ Krapina, ponovno je postala “ognjište” oko kojeg se se okupili učenici predmetne nastave slušajući (i sudjelujući) u pripovijedanju Margarete Peršić, profesionalne pripovjedačice.

Vraćanje posuđenih knjiga bez zakasnine

Vraćanje posuđenih knjiga bez zakasnine

U povodu obilježavanja manifestacije Mjeseca hrvatske knjige 2023. i Dana hrvatskih knjižnica, knjige posuđene u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu mogu se vratiti bez plaćanja zakasnine od 9. do 11. studenoga 2023. godine.

Posjet Gradskoj knjižnici Pakrac

Posjet Gradskoj knjižnici Pakrac

Učenici 5. a i 5. b razreda Osnovne škole braće Radića Pakrac ovaj su tjedan u pratnji učiteljice Martine Nenadović Lneniček i školske knjižničarke Anite Pavlečić posjetili Gradsku knjižnicu Pakrac u okviru Mjeseca hrvatske knjige.

Mjesec hrvatske knjige u znaku prevoditelja

Mjesec hrvatske knjige u znaku prevoditelja

Ovogodišnje izdanje Mjeseca hrvatske knjige održat će se pod nazivom Književnost bez granica! i posvećeno je književnim prevoditeljicama i prevoditeljima, a odvija se u partnerstvu s Društvom hrvatskih književnih prevodilaca.

“Neka se i naš glas čuje!” (2.dio)

“Neka se i naš glas čuje!” (2.dio)

U nastavku projekta, tijekom studenog i prosinca u Osnovnoj školi “Ljudevit Gaj” iz Krapine obilježene su i proslavljene i druge važne obljetnice, manifestacije i međunarodni dani koji su sastavnice projekta “Neka se i naš glas čuje”: nastavak Mjeseca hrvatske knjige, Mjesec borbe protiv ovisnosti, Dan donošenja Konvencije o pravima djeteta, Dan hrvatskog kazališta, Međunarodni dan osoba s invaliditetom te predbožićno vrijeme veselja, sreće, opuštanja, kreativnosti.