prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
nagrade
Održana dodjela nagrada Oskar znanja

Održana dodjela nagrada Oskar znanja

Oskar znanja, najveće i najprestižnije priznanje učenicima u Hrvatskoj za njihove uspjehe na državnim i međunarodnim natjecanjima, u utorak je dodijeljen 19. put za redom, a ove godine dobilo ga je gotovo 400 učenika osnovnih i srednjih škola.

Uručene nagrade najboljim zagrebačkim učenicima i mentorima

Vrijedni poklon bonovi za uspješne učenike i mentore

Učenike osnovnih i srednjih škola iz Zagrebačke županije, njih 215 koji su na državnim natjecanjima u školskoj godini 2021./2022. osvojili jedno od prva tri mjesta na predmetnim, umjetničkim i sportskim natjecanjima te njihovih 103 mentora u sljedećih nekoliko dana u školama čeka iznenađenje iz Zagrebačke županije – poklon bonovi u protuvrijednosti od 133 eura, 93 eura i 66 eura.

Dodijeljene nagrade Lidice 2022.

Dodijeljene nagrade Lidice 2022.

U organizaciji Hrvatskoga školskog muzeja i Veleposlanstva Republike Češke u Zagrebu u utorak su dodijeljene diplome autorima i mentorima nagrađenih radova na jubilarnoj 50. Međunarodnoj izložbi Lidice 2022. koja je održana u Češkoj.

Zlato i dvije bronce za izvrsne mlade hrvatske informatičare

Zlato i dvije bronce za izvrsne mlade hrvatske informatičare

Na 6. europskoj juniorskoj informatičkoj olimpijadi – EJOI 2022, koja se od 19. do 25. rujna održala u Kijevu, Ukrajina uz online sudjelovanje svih zemalja, naša juniorska informatička reprezentacija ove je godine u službenoj konkurenciji 91 natjecatelja iz 25 zemalja osvojila jednu zlatnu i dvije brončane medalje, kao i jednu pohvalu.