prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
peti razred
Ezopove basne povezuju đake!

Ezopove basne povezuju đake!

U ponedjeljak, 26. veljače 2024. godine, u Osnovnoj školi braće Radića Pakrac učenike 3. b razreda i učiteljicu Mariu Nemec posjetili su učenici petoga razreda s nastavnicom Majom Farkaš. Ono što povezuje trećašiće i petaše su – basne.

Peti razred: vrijeme novih početaka i promjena

Peti razred: vrijeme novih početaka i promjena

Peti je razred velika prekretnica u životu svakog roditelja i njihovih školaraca. Određena sigurnost, zaštićenost i omiljena učiteljica ili učitelj razredne nastave zauvijek ostaju lijepa uspomena na same početke školovanja. Čak i bezbrižnosti na neki način dolazi kraj. 

Kamena priča

Kamena priča

Učenici petih razreda Osnovne škole Dinka Šimunovića Hrvace ostali su nemalo iznenađeni kad su kao glavni “alat” i motiv školske godine 2018./2019. u nastavi povijesti dobili KAMEN. Tijekom godine kroz redovnu, terensku i izvanučioničnu nastavu, učenici su izrađivali različite predmete, natpise, igre i posjetili razna mjesta poput muzeja i arheološkog nalazišta, a kao središnja je tema uvijek bio kamen.