prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
program
Advent u Etnografskome muzeju

Advent u Etnografskome muzeju

Tijekom Adventa, Etnografski muzej pripremio je bogat i raznolik program, od izložbe Manuele Pauk Slatki svetci do adventsko-božićnih koncerata i radionica.

Početak Programa “Činimo dobro Otiskom srca” / DoGood People/

Početak Programa “Činimo dobro Otiskom srca” / DoGood People/

Članovi volonterskog kluba OŠ Siniše Glavaševića pod mentorstvom Karoline Nadaždi Hideg učiteljice hrvatskog jezika i povijesti i knjižničarke Biljane Krnjajić uključili su se u projekt ‘Činimo dobro Otiskom srca’ koja se provodi u suradnji sa Španjolskom organizacijom kroz međunarodnu platformu ‘DoGood People’ u organizaciji Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva.

Novi nastavni program

Novi nastavni program

Odlukom Ministarstva znanosti i obrazovanja o proširenju djelatnosti za školske ustanove izvođenjem novih programa objavljenom 8. svibnja 2023. godine, IX. gimnaziji je odobren jedan prvi razred s prirodoslovno-matematičkim programom. S obzirom da je riječ o novom programu, za upis u prirodoslovno-matematički razred nema prijemnog ispita.

Osma Knjižna booka

Osma Knjižna booka

Osma po redu Knjižna booka održat će se 27. svibnja s početkom u 12 sati u velikoj auli Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Prijava sudionika započinje u 11:30, a predviđeno trajanje programa je do 15 sati.

Odmorko proljeće 2022.

Odmorko proljeće 2022.

Školski sportski savez Grada Zagreba za vrijeme proljetnog odmora učenika organizira besplatne sportske aktivnosti u sklopu programa Odmorko proljeće 2022.

Priče s cvjetne livade

Priče s cvjetne livade

Već nekoliko godina zaredom učenici prvih razreda Osnovne škole Bijaći iz Kaštel Novoga sudjeluju u programu “Školskog mednog dana s hrvatskih pčelinjaka”.