školski projekt
Još jedan Tjedan glazbe u Tehničkoj školi Bjelovar

Još jedan Tjedan glazbe u Tehničkoj školi Bjelovar

Drugu godinu zaredom u Tehničkoj školi Bjelovar održan je Tjedan glazbe od ponedjeljka, 22. do petka, 26. veljače 2021. godine. Zahvaljujući vrijednom radu i kreativnosti učenika i nastavnika, i uz pomoć tehnologije, ovogodišnji Tjedan glazbe održan je online. Učenici su aktivno sudjelovali u predavanjima i pokazali svoja znanja i glazbene vještine. I ove godine u Tjednu glazbe moglo se sudjelovati na mnoštvu zanimljivih predavanja.

Priremanje i provođenje školskih projekata

Priremanje i provođenje školskih projekata

Učitelji Osnovne škole Medvedgrad iz Zagreba unaprijedili su svoja znanja, vještine i iskustva o planiranju i provođenju školskih projekata sudjelovanjem u KA1 Erasmus+ projektu “MEDO: Mobility & Education Developed Outdoors”. Unprijeđena znanja, vještine i iskustva primjenili su na oživljavanju školskog projekta “Medvednica-Medvedgrad”.

 

 

Priremanje i provođenje školskih projekata

Vukovarski gimnazijalci kao saveznici bijeloj rodi

Učenici Gimnazije Vukovar osvojili su prvo mjesto na natječaju INA-e i Novog lista za najbolji školski eko projekt u Hrvatskoj i dobili donaciju od 3.500 kn. Projekt su nazvali „Vukovarski gimnazijalci kao saveznici bijeloj rodi“. Ovu su vrijednu donaciju iskoristili kako bi dali svoj doprinos istraživanju i zaštiti bijele rode u Vukovarsko – srijemskoj županiji.