prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
školski projekt
Projekt “Andrija u blackoutu”

Projekt “Andrija u blackoutu”

Ove školske godine Srednja škola fra Andrije Kačića Miošića u Makarskoj u školskom projektu “Razgovori s Andrijom” obilježava 320. godišnjicu rođenja fra Andrije Kačića Miošića, koja je 17. travnja 2024.

Svjetski dan kvalitete

Svjetski dan kvalitete

Svjetski dan kvalitete obilježen je u Komercijalno-trgovačkoj školi u Splitu u četvrtak, 10. studenog 2022. godine, u školskom projektu “Svjetski dan kvalitete – učini pravu stvar”. Cilj projekta bio je promovirati vrijednosti kvalitete robe u cilju poticanja razvoja i napretka organizacija i društva. Sve aktivnosti bile su u skladu s kurikulumom strukovnih predmeta Poznavanje robe i Strukovne vježbe za zanimanje Komercijalist.

Još jedan Tjedan glazbe u Tehničkoj školi Bjelovar

Još jedan Tjedan glazbe u Tehničkoj školi Bjelovar

Drugu godinu zaredom u Tehničkoj školi Bjelovar održan je Tjedan glazbe od ponedjeljka, 22. do petka, 26. veljače 2021. godine. Zahvaljujući vrijednom radu i kreativnosti učenika i nastavnika, i uz pomoć tehnologije, ovogodišnji Tjedan glazbe održan je online. Učenici su aktivno sudjelovali u predavanjima i pokazali svoja znanja i glazbene vještine. I ove godine u Tjednu glazbe moglo se sudjelovati na mnoštvu zanimljivih predavanja.

Priremanje i provođenje školskih projekata

Priremanje i provođenje školskih projekata

Učitelji Osnovne škole Medvedgrad iz Zagreba unaprijedili su svoja znanja, vještine i iskustva o planiranju i provođenju školskih projekata sudjelovanjem u KA1 Erasmus+ projektu “MEDO: Mobility & Education Developed Outdoors”. Unprijeđena znanja, vještine i iskustva primjenili su na oživljavanju školskog projekta “Medvednica-Medvedgrad”.

 

 

Priremanje i provođenje školskih projekata

Vukovarski gimnazijalci kao saveznici bijeloj rodi

Učenici Gimnazije Vukovar osvojili su prvo mjesto na natječaju INA-e i Novog lista za najbolji školski eko projekt u Hrvatskoj i dobili donaciju od 3.500 kn. Projekt su nazvali „Vukovarski gimnazijalci kao saveznici bijeloj rodi“. Ovu su vrijednu donaciju iskoristili kako bi dali svoj doprinos istraživanju i zaštiti bijele rode u Vukovarsko – srijemskoj županiji.