prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
srednje škole
Job shadowing u Španjolskoj u sklopu Akreditacije

Job shadowing u Španjolskoj u sklopu Akreditacije

U sklopu aktivnosti druge programske godine Akreditacije Erasmus+ u području odgoja i obrazovanja Srednje škole Ban Josip Jelačić, školski pedagog Miroslav Miljković je boravio na praćenju rada (job shadowing) od 4. do 7. ožujka 2024. godine. u srednjoj školi IES Enric Soler i Godes. 

Održivi razvoj u očima učenika

Održivi razvoj u očima učenika

U istraživanju su sudjelovala 323 učenika iz Obrtničko – industrijske škole Županja, Ekonomske škole Vukovar, Srednje škole Glina, Ekonomske škola Požega te Ekonomske i trgovačke škola Čakovec. Za ispitivanje se koristio anketni upitnik o ekološkoj osviještenosti i društvenoj odgovornosti.

Projekt “Trgovački sajam – nekada i danas”

Projekt “Trgovački sajam – nekada i danas”

U školskoj godini 2022./23. proveden je međužupanijski projekt suradnje Komercijalno-trgovačke škole iz Splita (nositeljice projekta: Jasenka Rašetina, prof. i Andrea Braovac, prof.) i Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole iz Zadra (nositeljice projekta: Anita Kocman, prof. i Danijela Rimanić, prof.).

Sat s književnicom Magdalenom Mrčela

Sat s književnicom Magdalenom Mrčela

Mjesec hrvatske knjige je u u Srednjoj strukovnoj školi u Makarskoj posvećen čitanju hrvatskih autora i to onih mladih, onih koji progovaraju o problemima koji muče nove generacije. Učenici trećih razreda, smjera turističko-hotelijerski komercijalist i elektrotehničar za izbornu lektiru su čitali jedan takav roman, roman Između, mlade splitske književnice Magdalene Mrčela.