prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Prijavite se na CARNET-ovo natjecanje Kamera, ton, e-lektira! i osvojite vrijedne nagrade

„Kamera, ton, e-lektira!“ je CARNET-ovo natjecanje u izradi lektirnih videonajava namijenjeno osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj, koje se održava u okviru CARNET-ove konferencije za korisnike – CUC2021: Nove prilike.

Prijave na natjecanje otvorene su od danas 7. rujna od 13 sati do 6. listopada 2021. godine a prijaviti se možete putem online obrasca.

Kako bi sudjelovala u natjecanju, škola u skladu sa svojim mogućnostima i interesima treba formirati skupinu učenika i nastavnika koja će, pod mentorskim vodstvom nastavnika, snimiti videonajavu za bilo koji lektirni naslov dostupan na CARNET-ovom portalu e-lektire. Detaljnije informacije o pravilima i kriterijima natjecanja možete pronaći na portalu e-lektire, a preporučujemo vam i da zavirite u edukativni kutak natjecanja.

Za najbolje će videonajave biti moguće glasati od 18. do 26. listopada, a uz nagrade publike dodijelit ćemo i pohvale za digitalnu kreativnost CARNET-ovog Odjela za podršku obrazovanju. Pobjednike očekuju vrijedne nagrade, a njihovo proglašenje održat će se na CARNET-ovoj konferenciji za korisnike.

Veselimo se vašim radovima!