prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Rezultati 11. Natječaja za najljepše ljubavno pismo

Stručno povjerenstvo Natječaja koje čine viši knjižničar i književnik Ivan Babić (predsjednik), dramski umjetnik i pjesnik Zvonko Zečević, pjesnikinja i predstojnica Katedre za Kroatistiku FFZG-a Evelina Rudan, knjižničarka Dunja Lovrenčić Gašljević, knjižničarka Ana Pavlek i književnica Nada Mihoković Kumrić, od 158 pristiglih radova izdvojilo je 9 nagrađenih i 5 pohvaljenih.

Završna svečanost održala se u prostoru Čitaonice Knjižnice Sesvete. Program su obogatile tri glazbene točke Glazbene škole Zlatka Grgoševića u Sesvetama.

U sklopu svečanosti dodijeljena su priznanja i zaslužene nagrade, kao i zahvalnice za sudjelovanje, a nagrađena i pohvaljena pisma su pročitana.

Sva pisma možete pročitati pod anonimnom šifrom (izuzev nagrađenih i pohvaljenih) na sljedećoj poveznici.

Od ukupnih 158 pristiglih pisama, 112 su prijavljena u kategoriju Odrasli, 22 pisma je prijavljeno za kategoriju Srednja škola, dok je 24 pisma prijavljeno za kategoriju Osnovna škola.

Nagrađeni su:

Kategorija odrasli:
🥇Irena Šafran
🥈Ljiljana Vidović
🥉Marita Bitanga
Kategorija srednja škola:
🥇Sara Stipić
🥈Sara Manenica
🥉Laura Pavičić
Kategorija osnovna škola:
🥇Dunja Kitner
🥈Tea Greguranić
🥉Jakša Veić