prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

10. MoodleMoot Hrvatska 2020.

MoodleMoot Hrvatska 2020. održat će se u utorak i srijedu, 16. i 17. lipnja 2020. u virtualnom prostoru Srca. Deseti Moodlemoot Hrvatska organiziraju Centar za e-učenje Srca i Centar potpore e-učenju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

 

Ove godine jubilarni 10. Moodlemoot Hrvatska održat će se online. Pandemija koronavirusa COVID-19 donijela je preko noći promjenu u načinu poučavanja i učenja. Škole i sveučilišta zatvorili su se sredinom ožujka i nastavnici su se našli pred izazovom kako postaviti nastavu u online okruženje i osigurati njezin kontinuitet i završiti ovu akademsku godinu.

S ovim su se izazovom posebno susreli nastavnici koji su nastavu organizirali prvenstveno u učionici, ali i oni koji su već koristili digitalne tehnologije i održavali nastavu u mješovitom obliku. Koje tehnologije i alate koristiti za online nastavu, kako učioničku nastavu prebaciti u online okruženje, kako sa studentima osigurati komunikaciju i osigurati njihovu aktivnost u kolegiju, kako planirati nastavu za online okruženje, kako vrednovati rad studenata, provoditi testove i ispite samo su neki su od izazova koji su stavljeni pred nastavnike. 

Prijava za sudjelovanje na 10. Moodlemootu dostupne su na poveznici.

 Teme jubilarnog Moodlemoota:

  1. Inovativna nastava uz Moodle
  2. Od učioničke do nastave u potpunosti online uz Moodle
  3. Tehnička strana sustava Moodle (od dodataka do povezivanja s drugim sustavima)
  4. Moodle i testovi