prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

15. fotografski natječaj ‘Smiješak… čitajte!’

Hrvatsko čitateljsko društvo organizira 15. fotografski natječaj “Smiješak… čitajte!” koji ima za cilj istaknuti važnost te pozitivnu i zabavnu stranu čitanja i pismenosti. Natjecati se mogu fotografi amateri iz Hrvatske bez obzira na dob. U natječaju se može sudjelovati s najviše tri rada koji trebaju prikazivati osobu koja čita.

Kriteriji za natječaj obuhvatit će maštovitost i kreativnost fotografskog rada te iskrenost doživljaja autora. Ocjenjivačku komisiju imenovat će organizator natječaja, Hrvatsko čitateljsko društvo koja će od ukupnog broja prijavljenih radova na natječaj odabrati 3 pobjedničke fotografije.

Fotografije se šalju u digitalnom obliku na e-mail hcd.hcd@gmail.com ili hcd@hcd.hr

Fotografski natječaj traje do 25. kolovoza 2020. godine (posljednji dan za prijem radova je 25. kolovoza 2020. godine do ponoći). 

Pobjednički radovi bit će proglašeni 7. rujna 2020. godine na mrežnoj stranici Društva, a nagrade dodijeljene na Stručnom skupu kojeg organizira HČD u prostoru Školske knjige, Masarykova 28.

Više informacija potražite ovdje.