prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

6. dani ICARUS Hrvatska: “Archives – borders, identities, reflections”

U razdoblju od 25. do 26. ožujka 2021. održava se međunarodna konferencija 6. dani ICARUS Hrvatska pod nazivom “Archives – borders, identities, reflections”, ove godine u online formatu.

Svake godine ovi međunarodni skupovi okupljaju više od 180 sudionika te pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže. Sudionici predstavljaju suvremene trendove i aktivnosti na digitalizaciji i zaštiti pisane baštine, razvoju i promociji kulturnih i znanstvenih mreža te tekuće arhivske i baštinske projekte i programe diljem Europe, s naglaskom na iskustva i mogućnosti hrvatskih ustanova i stručnjaka na ovom području i njihovo aktivno uključivanje u međunarodnu praksu i stručna događanja.

Registracijski obrazac, preliminarni program te druge informacije o konferenciji dostupni su na: https://www.icarushrvatska.hr/icarushr/aktivnosti/dani-icarusa-hr.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Hrvatskog knjižničarskog društva.