prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Škola za medicinske sestre Mlinarska i obilježavanje Dana bolesnika

Volonterski klub Mlinarska, koji djeluje pri Školi za medicinske sestre Mlinarska obilježio je Dan bolesnika 11. veljače 2014. godine posjetom bolesnicima hospitaliziranim u Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”. Bila je to odlična prilika da se bolesnicima uljepša dan porukama podrške.

Kako bi i ostalim bolesnicima s kojima nisu mogli doći u direktan kontakt pokazali da su uz njih, članovi volonterskog kluba Mlinarska su u prostorijama Hitne ambulante postavili plakat “Plakat za tebe”.

Njihova poruka i posjet izmamio je mnoge osmjehe, ali i poneku suzu. Volonteri nisu mogli ni zamisliti kako jedna topla riječ i jedna kratka poruka može utjecati na bolesnika. To je svakako još jedan razlog da shvate da su odabrali pravo zanimanje ali i da vide koliko je dobro što su odlučili postati volonteri.

Priloženi dokumenti