prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatne online pripreme za državnu maturu iz matematike

Zbog zatvaranja škola, ali i ograničenja rada brojnih drugih edukativnih programa, mnogi su maturanti ostali bez mogućnosti dodatne pripreme za državnu maturu. Kako bi im olakšali nezahvalnu situaciju u kojoj su se našli, Klik akademija je putem svog Youtube kanala i vlastite platforme za online učenje omogućila besplatne materijale za pripreme za maturu iz matematike.

 

Na Youtube kanalu Klik akademije mogu se pronaći video rješenja zadataka s ljetnog roka državne mature B razine matematike za školsku godinu 2018./2019., a autori će kanal dopuniti i rješenjima zadataka drugih rokova i razina. Osim toga, na samoj platformi dostupno je mnoštvo besplatnih zadataka s prijašnjih rokova mature iz matematike kroz koje učenici mogu provjeriti svoje znanja.

Sofija Pinjušić Ćurić, voditeljica Klik akademije ističe kako su svjesni da među ovogodišnjim maturantima vlada zbunjenost u pogledu državne mature. Nije u pitanju samo kako se pripremiti za nju, već i hoće li se matura i kako održati. Da bi im pomogli riješiti se straha i nesigurnosti, ali i pripremiti se za svaki mogući scenarij, odlučili su ponuditi svoje materijale besplatno. Osim materijala, dostupni su i za sve dodatne upite i prijedloge zadataka koje bi mogli riješiti za njih putem foruma unutar Klik akademija platforme, kao i putem njihove e-pošte.

Besplatni materijali za pripremu za maturu iz matematike moguće je naći na sljedećim poveznicama:

Autorima materijala Klik akademije polaznici mogu svoja pitanja i dodatne zadatke slati na e-adresu info@klik-akademija.com.

Osim besplatnih zadataka iz matematike, dostupni su i besplatni testovi za maturu iz hrvatskog jezika, kao i online pripreme za esejski dio mature iz hrvatskog i engleskog jezika.