prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Besplatni dokumentarni filmovi

Produkcijski studio Kreativni sindikat pripremio je tridesetak animiranih, dokumentarnih i eksperimentalnih filmova višestruko nagrađivanih autora i autorica te ih ponudio na besplatno gledanje putem svog Vimeo računa za vrijeme trajanja restrikcija uzrokovanih pandemijom koronavirusa.

Filmoteka Kreativnog sindikata uključuje višestruko nagrađivane radove renomiranih hrvatskih animatora (Marko Meštrović, Daniel Šuljić, Davor Međurečan, Martina Meštrović) i suvremenih umjetnika koji su Republiku Hrvatsku predstavljali na najvećoj međunarodnoj izložbi likovnih umjetnosti – Venecijanskom bijenalu (Igor Grubić, Marko Tadić, Damir Očko).

Kreativni sindikat je umjetničko udruženje koje okuplja nagrađivane filmske autore i djeluje kao video-produkcijski studio koji se zalaže za autorski pristup filmskoj umjetnosti i rado surađuje s talentiranim filmskim umjetnicima, bez obzira na njihovo prethodno iskustvo.

Sinergija nagrađivanih autora okupljenih u Kreativni sindikat njegova je najjača snaga, a to potvrđuju brojne osvojene nagrade u zemlji i svijetu, kao i sudjelovanje čak trojice autora s tako produciranim filmovima na Venecijanskom bijenalu. Uz produkciju animiranih i eksperimentalnih filmova, u fokusu interesa Kreativnog sindikata su i društveno angažirani te dokumentarni filmovi.

 

Besplatni filmovi iz produkcije Kreativnog sindikata dostupni su ovdje.