prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dani mobilnosti i edukacije 2020 – besplatna online konferencija

U sklopu Dana mobilnosti i edukacije, BHV Education organizira 10. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu koji će se sastojati od nekoliko online događaja i jednog događaja uživo. Nakon uspješnog prvog online događaja održanog u subotu,  26. rujna 2020. godine, novi događaj s puno više izlagača iz cijelog svijeta odvija se u subotu, 17. listopada 2020. godine, od 10 do 15 sati. 

Predstavljat će se fakulteti iz Nizozemske, Danske, Italije, Švicarske, Velike Britanije, Njemačke, Španjolske i Japana. Zainteresirani učenici, roditelji, studenti, profesori moći će se informirati o obrazovnim programima kod predstavnika pojedinih institucija na virtualnim štandovima, a na sajmu će se održavati i panel prezentacije o aktualnim temama iz obrazovanja na kojima će sudjelovati predstavnici gostujućih fakulteta te studenti koji tamo studiraju.

Nadaju se praćenju i širenju informaciju među građanima o ovom zanimljivom događaju, te poticanju hrvatskog društva na informiranost o mogućnostima obrazovanja u Europskoj Uniji i šire kako bi stekli dodatne kompetencije, otvorenost, prilagodljivost te nove ideje neophodne za boljitak društva, gospodarstva i pojedinaca na tržištu rada.

Više informacija možete pronaći na mrežnim stranicama BHV Education.