prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Digitalna knjiga: “2020. godina: Negativan test – pozitivna sjećanja”

Digitalna knjiga „2020. godina: Negativan test – pozitivna sjećanja“ rezultat je lijepe i uspješne suradnje Hrvatskog školskog muzeja i njegovih najvjernijih i najbrojnijih posjetiteljia – učenika i nastavnika.

U sklopu projekta „2020. godina: Negativan test – pozitivna sjećanja“, na adresu Školskog stiglo je oko 200 mailova iz stotinjak škola te pojedinačnih mailova učenika i nastavnika iz cijele Hrvatske s tisućama lijepih sjećanja, veselih trenutaka, pozitivnih doživljaja u školi i izvan nje, mnogo lijepih fotografija i raznih drugih materijala.

Sva ova sjećanja Hrvatski školski muzej sačuvat će za buduće generacije kao podsjetnik na jednu neobičnu godinu u kojoj je ipak bilo mjesta i za lijepe doživljaje.

Iz Hrvatskog školskog muzeja poručuju da im je bilo veliko zadovoljstvo raditi na ovom projektu te svim učenicima i učiteljima žele normalan nastavak školovanja i rada u ovoj 2021. te svim sljedećim godinama!

Knjigu možete prelistati na mrežnim stranicama Hrvatskog školskog muzeja.