prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Državna matura 2020./2021. – ljetni rok – uplata ispita

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja podsjeća sve pristupnike koji su obveznici plaćanja naknade za prijavljene ispite državne mature kako je rok za uplatu ispita 2. svibnja 2021. godine (uključujući i taj dan).

Ukupno zaduženje i podaci kojima se pristupnici trebaju koristiti pri uplati nalaze se na stranici na poveznici Moji podatci/Zaduženja i uplate.

Pri uplati pristupnici se ne smiju koristiti podacima druge osobe. Uplata se može izvršiti u pošti, banci ili internetskim bankarstvom.

Centar napominje kako pri uplati pristupnici ne mogu birati koji ispit plaćaju jer se uplate evidentiraju na prijavljenim ispitima prema kalendaru pisanja ispita.

Ako postoje zaduženja iz prethodnih razdoblja, uplata koja se izvrši bit će prvo evidentirana na zaduženja iz prethodnih razdoblja, a nakon toga na prijavljene ispite za ljetni rok 2020./2021.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.