prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Eco Family Day 2019.

I ove godine Centar Knap sudjeluje u “Europskom tjednu smanjenja otpada” (RRUSE) te u suradnji s nositeljem projekta u Hrvatskoj, socijalnom zadrugom Humana Nova, u petak, 22. studenog 2019. godine s početkom u 17.30 sati održava niz aktivnosti na glavnu temu “edukacija o otpadu i komunikacija”.

 

U Centru Knap u sklopu Eco Family Day-a cijela će obitelj imati priliku naučiti koje su dobre, a koje su loše posljedice nerazvrstavanja otpada po društvo i zemlju. Niz povezanih aktivnosti otvoriti će Teatar Gaudeamus čitanjem priče “Nije smeće sve za vreće”, autorice Marice Milčec, nakon čega slijedi Eco kreativna familija.

Naime, posjetitelji će imati priliku kreativno se izraziti recikliranjem materijala te saznati koje se likovne mogućnosti kriju u ponovnoj upotrebi plastike, papira i drugih materijala. Na samom kraju ECO family day-a održat će se  eko-kviz na kojem će djeca zajedno s Teatrom Gaudeamus kroz zabavni kviz ustvrditi zašto je recikliranje bitno!

ECO family day osmišljen je kao popodnevni program namijenjen djeci i članovima obitelji. Osim što predstavlja edukativno-kreativni prostor i mjesto novog načina druženja za cijelu obitelj, potiče i razvija svijest o važnosti recikliranja.

Ulaz je slobodan!