prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

EDEN istraživačka radionica

European Distance and E-learning Network EDEN DLE ove godine organizira istraživačku radionicu (EDEN RW) u Dubrovniku, 19. i 20. rujna 2022. godine. Domaćin EDEN DLE istraživačke radionice je Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Rok za prijavu radova produžen je do 15. 8. 2022.

  1. EDEN istraživačka radionica ima za temu Towards Smart and Inclusive Learning Ecosystem, koja je podijeljena je u nekoliko sekcija:
  • Digitalna transformacija obrazovnih institucija
  • Trendovi i problemi u obrazovanju
  • Personalizirana okruženja za učenje visoke izvedbe
  • Strategije učenja za pametna okruženja za učenje
  • Nove tehnologije u obrazovanju.

Pozivamo vas da prijavite istraživačke radove i iskoristite priliku za prezentaciju i umrežavanje s kolegama iz područja e-obrazovanja, kao i za razgovor s eminentnim pozvanim predavačima.

Za sudionike iz Hrvatske osigurana je posebna cijena registracije od 350 EUR tijekom cijelog procesa prijave.

Najbolji radovi bit će nominirani i za prezentaciju na CECIIS konferenciji u sklopu “Education and Learning analytics” sekcije koja je referencirana u bazi WoS. CECIIS konferenciji održava se od 21. do 23. rujna 2022. godine, također u Dubrovniku.

Više informacija o EDEN instraživačkoj radionici može se pronaći ovdje.