prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Edukativni sadržaj za odgojno-obrazovne djelatnike i učenike iz Ukrajine

Ministarstvo znanosti i obrazovanja obavještava sve zainteresirane učitelje i nastavnike o aktivnostima koje provodi Agencija za mobilnost i programe Europske unije na temu podrške Ukrajini.

Više o aktivnostima može se pronaći na www.etwinning.hr pod nazivom eTwinning podržava ukrajinske učitelje i učenikeeTwinningu te School Education Gatewayu. Također, dostupne su publikacije Europske komisije Policy guidance on supporting inclusion of Ukrainian refugees in education na poveznici te English-Ukrainian pictograms for students and teachers, prijevod englesko-ukrajinskog rječnika na druge jezike EU.

U organizaciji Agencije za mobilnost i programe Europske unije u petak, 22. travnja 2022. godine, održat će se webinar koji će biti otvoren za sve učitelje i nastavnike, ne samo one koji su registrirani u eTwinningu. Webinar pod nazivom Supporting the mental health and well-being of refugee children in school, u organizaciji je School Education Gatewaya, a prijava je moguća na sljedećoj poveznici.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.