prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

EPALE zajednica europskih praktičara u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju

Glavna uprava Europske komisije za zapošljavanje, socijalna pitanja i uključivanje nedavno je osnovala internetsku Zajednicu u području prakse na EPALE platformi kojoj je cilj postati interaktivni prostor za umrežavanje i razmjenu iskustva, praksi i ideja namijenjen strukovnim učiteljima, nastavnicima i mentorima u tvrtkama.

Zajednica želi privući sve nove zainteresirane članove na suradnju i diskusiju o aktualnim temama strukovnog obrazovanja i osposobljavanja svih europskih zemalja s ciljem poticanja vršnjačkog učenja („peer learning“). Praktičari u strukovnom obrazovanju i osposobljavanju mogu u Zajednici pronaći konkretna rješenja za svoje probleme te biti u toku s europskim politikama kao i pridonositi europskim strukovnim inicijativama.

S obzirom na to da je riječ o zatvorenoj zajednici, za članstvo je potrebna registracija, a preduvjet je prijava je na EPALE mrežu. Registraciju i prijavu na EPALE mrežu može se učiniti na sljedećoj poveznici.

Više informacija o temama o kojima će se raspravljati u sklopu Zajednice kao i samom procesu prijave i pristupanja može se pročitati na sljedećoj poveznici.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.