prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Erasmus+ i eTwinning ambasadori dobili prestižno priznanje učitelja heroja

Na ovogodišnjem događaju Bug Future Show, koji već osmu godinu okuplja brojne sudionike iz svijeta tehnologije, četvero istaknutih korisnika programa Erasmus+, među kojima su dvojica Erasmus+ ambasadora te troje eTwinning ambasadora, dobilo je prestižno priznanje učitelja heroja za 2021. godinu.

Alenka Miljević, Tomislav Pavlović, Arjana Blažević i Vladimir Šoštarić tijekom panel-rasprave „Učitelji heroji – arhitekti boljeg svijeta“ primili su priznanje kojim je prepoznat i potvrđen njihov trud, ali i trud svih njihovih kolega koji osmišljavanjem i provedbom Erasmus+ i eTwinning projekata neumorno i entuzijastično čine velike pomake u stvaranju kvalitetnije nastave.

Tijekom 2020. godine brojni su korisnici svoja znanja i vještine stjecane kroz Erasmus+ i eTwinning iskoristili za opće dobro u doba krize. Među njima su se osobito istaknuli eTwinning ambasadori, nastavnici koji su i do tada u radu koristili online alate i koji su prepoznali potrebu da svojim kolegama pomognu savjetima i iskustvima. Oni su odmah nakon početka nastave na daljinu samoinicijativno pokrenuli seriju edukacija i prezentacija svojim kolegama kako bi im olakšali snalaženje u online okružju i unaprijedili njihove digitalne vještine nužne za uspješno održavanje online nastave. Od ožujka do prosinca 2020. godine eTwinneri su održali čak 87 takvih webinara.

Više je informacija dostupno na mrežnim stranicama AMPEU.