prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Erasmus+ projekt “Multimodal Mindset” (Mset)

Na završnom sastanku Erasmus+ KA 220-SCH projekta “Multimodal Mindset” 26. i 27. listopada 2023. u rumunjskoj Braili sudjelovale su nastavnice Zdravka Kramarić i Zvonimira Špoljar iz Srednja škola Ban Josip Jelačić.

Na završnom sastanku Erasmus+ KA 220-SCH projekta “Multimodal Mindset” u Rumunjskoj, zajedno s ostalim partnerima iz Litve, Rumunjske, Turske, Češke i Poljske provele su dva radna dana u rumunjskoj luci na Dunavu.

Tema sastanka bio je dogovor oko intelektualnih rezultata projekta kao i zajedničko planiranje završnih diseminacijskih aktivnosti. Prvi je dan prikazan pregled cjelokupnog projekta nakon čega su domaćini predstavili svoju državu, grad te glavne turističke atrakcije u regiji. Drugi dan predstavljena je mrežna stranica, Facebook i Instagram stranica projekta kao i prezentacija materijala prikupljenih u projektu. Nakon ručka prezentirana je platforma za e-učenje, a uspostavljena je i strategija rada za upotpunjavanje sadržaja platforme. Raspravilo se i na pripremi završnih događaja, a podijeljeni su i certifikati.

U ovom je dvogodišnjem projektu uz Hrvatsku sudjelovalo još pet europskih partnera, a nakon dvogodišnje suradnje nastala su tri intelektualna rezultata: Research Report of the partnership “Multimodal Mindset in The Classroom”, priručnik za nastavnike Multimodal Literacy Toolkit te mobilna obrazovna aplikacija koji će stručnoj javnosti biti prezentirani u četvrtak, 23. studenoga 2023. u prostorima Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću, ali i na mreži.