prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Filmska čitanka 2020

Kinoklub Zagreb u rujnu i listopadu 2020. godine donosi Filmsku čitanku – seriju od osam besplatnih javnih predavanja o filmskim fenomenima uz popratne diskusije predavača i publike. Prvo predavanje je u subotu, 5. rujna 2020. godine u 19 sati.

Predavanja će održati eminentni filmolozi i filmski radnici: Petra Belc, Mario Kozina, Tomislav Šakić, Krunoslav Lučić, Hrvoje Turković, Bruno Kragić, Nikica Gilić i Janica Tomić.

Predavanja će se održavati svake subote u 19 sati u dvorištu Kinokluba Zagreb, a u slučaju lošeg vremena, na društvenim mrežama KKZ-a pravodobno će biti objavljene sve organizacijske promjene. Predavanja su otvorena za javnost, a nakon svakog uslijedit će diskusija s publikom. Prvo predavanje na rasporedu je u subotu 5. rujna u 19 h, a posljednje 24. listopada 2020.
 
Po završetku serije predavanja polaznici će na dvije besplatne produkcijske radionice usvojena teorijska znanja moći i praktički primijeniti u vlastitim radovima. Voditeljice radionica bit će filmske autorice Dalija Dozet i Iva Gavrilović. Za Filmsku čitanku nema prijava, ali je dolazak na predavanja potrebno najaviti na e-adresu promocija@kkz.hr kako bi se osiguralo poštivanje epidemioloških mjera.
 
Popis tema na predavanjima možete pogledati ovdje na mrežnoj stranici https://kkz.hr/vijesti/filmska-chitanka.