prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

FIT s PASCH-om i eTwinningom – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će tijekom sljedećih mjeseci najuspješniji odgojno-obrazovni radnici nagrađeni 2019. godine predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Tema je namijenjena za nastavnike i profesore Njemačkog jezika, ali webinaru mogu pristupiti i ostali jer moje iskustvo mogu prilagoditi svom predmetu i svojim aktivnostima.

Ovim ću webinarom predstaviti neke od aktivnosti i mogućnosti koje su mi omogućili PASCH- Inicijativa (inicijativa partnerstva) pri Goethe Institutu i nagrađeni eTwinning projekt “Die Frau im Wandel der Zeit”, a koji uvelike pomažu biti fit u predmetu Njemački jezik – kako nama nastavnicima, tako i učenicima.

Predavačica je Svjetlana Bebić, Gimnazija Metković.

Webinar će se održati u petak, 14. veljače 2020. godine u 11 sati. Predviđeno je vrijeme trajanja webinara jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje se mogu pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/9872.

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.