prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Hrvatski filmski savez otvara svoj arhiv u MUO

Hrvatski filmski savez je, u suradnji s Muzejom za umjetnost i obrt, otvorio svoj arhiv kratkih filmova koji se prikazuju i prikazivat će se kontinuirano u okviru nedavno predstavljenog novog postava zbirke fotografije. Filmovi se prikazuju uz postav, a mijenjat će se u šestomjesečnim tematskim i autorskim ciklusima.

Muzej za umjetnost i obrt predstavio je početkom tjedna nove postave zbirki fotografije, dizajna, kao i obnovljene zbirke satova, bjelokosti, metala i zvona, stakla, keramike i mode.

Stalni postav fotografskih zbirki sada je tematski podijeljen na cjeline Povijest fotografije u Hrvatskoj kroz tri segmenta: Studijska fotografija, Fotoreportaža i Amaterska fotografija; Fotografija i umjetnička praksa nakon 1960., te Povijest fotografskih tehnika i Fotooprema.

Svakoj cjelini pridružen je edukacijski dio u obliku prezentacija i proširenih legendi, dok će se filmski program kontinuirano kreirati u suradnji s Hrvatskim filmskim savezom.