prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

I. osnovnoj školi Čakovec dodijeljena nacionalna eTwinning oznaka kvalitete

Učenici i učitelji I. osnovne škole Čakovec koji aktivno sudjeluju u eTwinning i Erasmus+ KA2 projektu “iPad School Learning for the Future”, za svoj rad nagrađeni su nacionalnom oznakom kvalitete koju dodjeljuje Agencija za mobilnost i programe Europske unije u Zagrebu.

 

“iPad School Learning for the Future” je međunarodno partnerstvo škola iz Portugala, Estonije, Češke, Španjolske i Hrvatske s ciljem razvoja digitalnih vještina učitelja i učenika, razvoja kreativnosti i stvaranja novih višemedijskih obrazovnih sadržaja koristeći korisničke programe namijenjene iPad uređajima i operativnom sustavu iOS.

Ovo je još jedno u nizu mnoštva različitih priznanja za učenike i djelatnike Škole, a koja prepoznaju i nagrađuju kontinuirani rad učitelja i učenika na uspostavi međunarodne suradnje, razmjeni iskustava i primjera dobre prakse kao i razvoju inovacija u obrazovanju.