prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Dani mladih informatičara Hrvatske

I ove će se godine, po treći put, održati Dani mladih informatičara Hrvatske (DMIH), manifestacija u sklopu koje će se održati tri informatičke olimpijade na kojima će nastupiti 69 najboljih učenika informatičara osnovnih i srednjih škola Republike Hrvatske.

Nakon dvije uspješno organizirane olimpijade, i dalje se nastavlja Hrvatska Logo olimpijada (HLO), natjecanjem s ciljem jačanja i afirmacije programskog jezika Logo, koja je prošle dvije godine naišla na odličan prijem kod mentora i učenika.

Dan kasnije održat će se 11. juniorska hrvatska informatička olimpijada (JHIO) na kojoj će se učenici boriti za pravo sudjelovanja na Juniorskim izbornim pripremama. Četiri učenika osnovnih škola sudjeluje i na HLO i na JHIO.

Za kraj, po 28. put je organizirana Hrvatska informatička olimpijada (HIO) na kojoj će se učenici u stvarno jakoj konkurenciji boriti za pravo sudjelovanja na Izbornim pripremama.

Organizatori čestitaju svim učenicima koji će tijekom uzbudljivog posljednjeg vikenda u svibnju sudjelovati na ovim informatičkim olimpijadama.