prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com
informatika
eTwinning projekti

eTwinning projekti

Osnovna škola Jurja Dobrile Rovinj, kao jedna od škola koja je nagrađena oznakom eTwinning škole, ove je školske godine bila aktivna u različitim eTwinning projektima a izdvojiti će dva projekta vezana uz informatiku „Safe, Safer, the Safest“ i „Sajam robota“ koje je u školi vodio učitelj Igor Dobrača.

Kreativna informatika bez tehnologije

Kreativna informatika bez tehnologije

Učiteljice izvrsne savjetnice iz informatike mr.sc. Tamara Ređep iz I. Osnove škole Varaždin i Jasminka Belščak iz osnovne škole Petrijanec u svojim su školama na nastavi informatike u sklopu projekta Dan BezVeze provele aktivnosti bez uporabe tehnologije.

Dan sigurnijeg interneta 2023.

Dan sigurnijeg interneta 2023.

Svake godine Dan sigurnijeg interneta ima za cilj podići svijest o novonastalim internetskim problemima i aktualnim pitanjima. II. osnovna škola Čakovec godinama sudjeluje u obilježavanju Dana sigurnijeg interneta, a primjerenoj, sigurnoj i pozitivnoj primjeni digitalnih tehnologija posvećuje se osobita pozornost.

Hrvatsko otvoreno natjecanje u informatici

Hrvatsko otvoreno natjecanje u informatici

Hrvatsko otvoreno natjecanje u informatici odnosno Croatian Open Competition in Informatics natjecanje je u programiranju putem Interneta na koje se mogu prijaviti svi zainteresirani učenici iz Hrvatske i cijelog svijeta. Treće kolo natjecanja održat će se 14. siječnja 2023. godine.