prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Igrom do računanja – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će, tijekom sljedećih mjeseci, najuspješniji odgojno-obrazovni radnici, nagrađeni 2019. godine, predstaviti svoje primjere dobre prakse.

U webinaru se prikazuju aktivnosti za razvoj predmatematičkih i matematičkih vještina te matematičke komunikacije u radu s učenicima s teškoćama u razvoju.

Opisuju se načini usvajanja odnosa u prostoru, prebrojavanja, formiranja pojma broja i količine te ostalog znanja i vještina koje su nužne za razvoj matematičke kompetencije.

Daju se primjeri igara i igrolikih aktivnosti te sekvencioniranje postupaka u svrhu uspješnijeg ostvarivanja odgojno-obrazovnih ishoda.

Predavačica je Dinka Žulić, Centar za odgoj i obrazovanje Čakovec

Webinar će se održati u četvrtak, 16. siječnja 2020. godine, u 11 sati. Predviđeno je vrijeme trajanja webinara jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje se mogu pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/8622.

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.