prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Informacije i upute za ulazak u knjižnice grada Zagreba

Sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za rad knjižnica, knjižnice će do daljnjeg raditi u ograničenom opsegu i pružati isključivo usluge posudbe i povrata građe, obnove članstva te upisa novih korisnika. Rad u čitaonicama i ostale usluge do novih uputa Stožera nisu moguće.

Radi sprečavanja širenja zaraze nužno je pridržavati se svih higijenskih standarda, uputa o preporučenom razmaku i ograničenom broju osoba u zatvorenom prostoru.

  1. Pri ulasku u prostor Knjižnice obavezno je dezinficirati ruke sredstvom za dezinfekciju postavljenim na ulazu.
  2. Tijekom boravka u Knjižnici preporučuje se nošenje zaštitnih maski.
  3. Moguće je kretanje korisnika po prostoru slobodnog pristupa Knjižnice uz obavezno poštivanje razmaka od dva metra i što kraće zadržavanje u prostoru.
  4. Između korisnika i djelatnika potrebno je održavati fizički razmak od dva metra.
  5. Korištenje dnevnog tiska i korisničkih računala NIJE MOGUĆE.
  6. Radi ograničenja o istovremenom broju osoba u zatvorenom prostoru, nakon izlaska jedne osobe, u prostor može ući iduća.
  7. Prilikom ulaska i čekanja u redu ispred Knjižnice također držite međusobni razmak od propisana dva metra.
  8. Pratite upute djelatnika i natpise sa smjernicama. Molimo Vas kontaktirajte djelatnike za bilo koji upit kako bismo skratili vrijeme zadržavanja u prostoru.
  9. Budite strpljivi i spremni na moguće čekanje. Radimo najbrže što možemo.

Mole se korisnici da se što manje zadržavaju u prostoru knjižnice i da koriste online usluge provjere statusa.

Svi rokovi posudbe knjižnične građe produženi su, a zakasnina nastala tijekom proteklog razdoblja, od 18. ožujka, neće biti naplaćena.