prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Izlazne kartice u nastavi stranog jezika – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će tijekom sljedećih mjeseci najuspješniji odgojno-obrazovni radnici nagrađeni 2019. godine predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Izlazne su kartice izvrstan alat za formativno ocjenjivanje i omogućuju nastavniku da na brzi način prikupi podatke za vrednovanje za učenje te vrednovanje kao učenje.
Najosnovnije izlazne kartice postavljaju učenicima pitanje u vezi sa sadržajem kako bi pokazali učitelju u kojem smjeru nastaviti (ili promijeniti) svoje poučavanje te mogu biti i znak samom učeniku kako regulirati vlastiti napredak.
Webinar će predstaviti različite tipove i primjere izlaznih kartica, uključujući i dvije digitalne mogućnosti – Google obrasci i Mentimeter.

Predavačica je Josipa Kardum, Osnovna škola Benkovac.

Webinar će se održati u ponedjeljak, 3. veljače 2020. godine, u 11 sati. Predviđeno je vrijeme trajanja webinara jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje se mogu pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/9527.

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.