prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Izvještaj o državnoj maturi provedenoj u školskoj godini 2020./2021.

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja objavio je stručni izvještaj o državnoj maturi provedenoj u školskoj godini 2020./2021.

Dvanaesta državna matura uspješno je provedena unatoč tomu što je održana u posebnim okolnostima ponajprije zbog pandemije bolesti COVID-19, ali i zbog potresa u Banovini i okolnom području.

Izvještaj o državnoj maturi provedenoj u školskoj godini 2020./2021. uz uvod i zaključak strukturiran je u četiri poglavlja: Priprema za provedbu državne matureProvedba državne matureOcjenjivanje i obrada rezultata državne mature te Analiza rezultata i izvještavanje o rezultatima. Takva struktura i prikaz državne mature omogućuju dobivanje osnovnih informacija o aktivnostima svih faza njezine provedbe, kao i o rezultatima ispita državne mature u školskoj godini 2020./2021.

Izvještaj je dostupan ovdje.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Nacionalnog centra za vanjsko vrednovanje obrazovanja.