prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Javni poziv strukovnim školama za prijavu za nagradu Jan Amos Comenius

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih poziva strukovne škole da se prijave za nagradu Jan Amos Comenius, temeljem javnog poziva koji je objavila Europska komisija. Nagrada se dodjeljuje za visokokvalitetno učenje o Europskoj Uniji. 

Nagrada će se dodijeliti srednjim školama koje na inspirativan i kreativan način educiraju svoje učenike o Europskoj Uniji. Takvo priznanje omogućit će prepoznatljivost i vidljivost nagrađenih škola u svim zemljama članicama i naglasit će važnost poučavanja i učenja o Europskoj uniji od najranije dobi. Nagrada će predstaviti inspirativne metode poučavanja koje aktivno angažraju učenike u učenju o Europskoj uniji i pomoći će u širenju dobrih praksi.

Nagrada od 8.000 EUR dodijelit će se u 28 europskih srednjih škola, po jedna za svaku od zemalja članica Unije. 

Javni poziv otvoren je za škole razine ISCED 2 i ISCED 3 koje se nalaze u Europskoj Uniji. Nagrada se ne dodjeljuje pojedinačnim nastavnicima.

Rok je za prijavu, 6. veljače 2020. godine, do 17 sati.

Pravila su natječaja objavljena na engleskom jeziku, a uskoro će biti objavljena i na svim službenim jezicima Unije. Škole se mogu prijaviti isključivo preko službene stranice.

Tekst natječaja, prijavni obrazac kao i učestala pitanja i odgovore dostupni su na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/2Pz4Ggi.