prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Javni poziv za prijavu domaćih predavača na zajedničkim općim predavanjima i sektorskim predavanjima i/ili radionicama na 4. Danima strukovnih nastavnika

Na temelju odredbe članka 20. Statuta Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Zagreb, Amruševa 4, OIB: 40719411729, v. d. ravnatelja, Mile Živčić, u četvrtak, 16. siječnja 2020. godine, upućuje sljedeći Javni poziv za prijavu domaćih predavača na zajedničkim općim predavanjima i sektorskim predavanjima i/ili radionicama na 4. Danima strukovnih nastavnika u okviru ESF-ova projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“.

Dani strukovnih nastavnika osmišljeni su kao dio aktivnosti projekta „Modernizacija sustava stručnog usavršavanja nastavnika strukovnih predmeta“. Četvrti Dani strukovnih nastavnika održat će se od 4. do 6. ožujka 2020. godine (točno mjesto održavanja bit će poznato naknadno).

Na događanju navedenom u članku I. ovog Poziva planirana su zajednička opća predavanja te sektorska predavanja i radionice. Zajednička opća predavanja namijenjena su svim sudionicima, dok su sektorska predavanja i radionice namijenjene nastavnicima strukovnih predmeta u određenom sektoru.
Predviđeno je ukupno pet zajedničkih općih predavanja i najviše 26 sektorskih predavanja i/ili radionice (do najviše dva po sektoru).

Rok je za dostavu prijave u petak. 3. veljače 2020. godine, do 11 sati.

Prijave se podnose elektroničkom poštom na e-adresu: predavaci-dsn@asoo.hr. Svi materijali koji se dostavljaju kao dio prijave moraju biti u traženim formatima kako je navedeno u članku IV ovog Poziva, Način prijave. Nepotpune prijave i prijave izvan roka neće se razmatrati.

Na poveznici može se pronaći cjelokupni tekst Javnog poziva sa svim potrebnim informacijama.

Prijava se obvezno podnosi putem obrasca za prijavu predavača kojeg možete pronaći na poveznici.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.