prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Kandidati s teškoćama u razvoju – priznavanje rezultata jedinstvenih ispita znanja zagrebačkih gimnazija

Popis zagrebačkih gimnazija koje si međusobno priznaju rezultate ispita znanja možete pronaći pod: Česta pitanja – Dodatne provjere – Koje škole će međusobno priznavati rezultate ispita znanja.

Kandidatima će se priznavati rezultat dodatnih provjera kod svih zagrebačkih gimnazija koje si međusobno priznaju rezultate jedinstvenih ispita znanja, a koje su imali prijavljene.

Primjer:

Kandidat je imao prijavljenu X. gimnaziju “Ivan Supek” i V. gimnaziju. Ispit iz matematike za prirodoslovno-matematičku gimnaziju neće se priznati u preostalim gimnazijama s popisa jer ih kandidat nije imao prijavljene do propisanog roka.

Kandidati su za pojedinu provjeru dužni izaći samo na ispit u školu koju su postavili najviše na listi prijavljenih programa, ili prema uputi koja piše na Moj raspored.

Primjer:

Kandidat je imao prijavljenu Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga na prvom mjestu i XII. gimnaziju na trećem mjestu. Na ispit iz engleskog jezika za upis u dvojezični program kandidat je dužan izaći u Prirodoslovnu školu Vladimira Preloga.