prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Ljetne radionice u Školskom

​Hrvatski školski muzej, kao i svake godine tako i ove, na samom početku ljetnih praznika organizira ljetne radionice „Neka škola završi kreativno!“ i to od ponedjeljka 24. lipnja do petka 28. lipnja, a radionice će se održavati u galeriji muzeja “Školica za 5” u Hebrangovoj 5 u Zagrebu.

Pregršt kreativnih radionica namijenjenih djeci od 7 do 14 godina održavat će se svaki dan od 10 do 12:30 sati prema sljedećem rasporedu: likovna radionica „Nered u muzeju“ u ponedjeljak, 24. lipnja, prirodoslovna radionica „Istražujemo svijet prirode“ u utorak, 25. lipnja, likovno-ekološka radionica „Vodena srijeda“ u srijedu, 26. lipnja, radionica ručnog rada „Vuneni četvrtak“ u četvrtak, 27. lipnja te radionica iznenađenja „Šašavi petak“ u petak 28. lipnja. Radionice vodi Ivana Dumbović Žužić, viša kustosica pedagoginja.

S obzirom na to da je broj mjesta na radionicama ograničen prijave se primaju do 21. lipnja (petak) na e-mail: idumbovic@hsmuzej.hr.

Ostale detalje možete pronaći na mrežnim stranicama Školskog muzeja.