prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Ljeto u Tehničkom

U zagrebačkom Tehničkom muzeju od 1. lipnja 2020. godine održavat će se projekt Ljeto u Tehničkom. Bit će to ljetna kulturno-umjetnička oaza u kojoj će se tijekom tri mjeseca nizati izložbe, kazališne predstave, koncerti, nastupi DJ-a, pub kvizovi, paneli.

Program će se održati u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla, Hale V i tamošnjeg vrta, svakodnevno od 17 do 23 sata. Ljeto u Tehničkom suradnički je projekt Tehničkog muzeja Nikola Tesla i udruge Scuderia Zagreb i već je u prva dva izdanja, 2018. i 2019. godine, izazvalo veliko zanimanje posjetitelja.

Ovo ljeto pridružuje im se i Pločnik, gradski multifunkcionalni prostor kod Zapadnog kolodvora, koji će svoju ljetnu inačicu oživjeti u vrtu.

Nakon završetka projekta na istoj lokaciji od 27. do 29. kolovoza 2020. godine održat će se Art Zagreb sajam, a od 1. do 6. rujna Zagreb Design Week.