prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Matematički projekti – webinar edukacije učitelja u sklopu kurikularne reforme

Ministarstvo znanosti i obrazovanja organizira ciklus webinara na kojem će, tijekom sljedećih mjeseci, najuspješniji odgojno-obrazovni radnici, nagrađeni 2019. godine, predstaviti svoje primjere dobre prakse.

Ispričat ću i pokazati nacionalne i međunarodne etwinning projekte koje sam vodila posljednjih šest godina i jedan koji je u tijeku (History of Math; Golden Ratio; Moja, a Tvoja – MaTeMaTika; Statistika naša svagdašnja i STEM Days). Mnoge kolegice i kolege možda se ustručavaju voditi takve projekte jer možda razmišljaju da se s matematikom ne može ni motivirati učenike na rad niti se može naći tema koja bi globalno bila zanimljiva. Međutim, i matematičari mogu ponuditi vrlo zanimljive teme, što dokazuju brojne generacije koje su sa mnom zdušno radile.

Predavačica je Gordana Divić, Srednja škola Novska

Webinar će se održati u petak, 17. siječnja 2020. godine, u 15 sati. Predviđeno je vrijeme trajanja webinara jedan sat.

Za sudjelovanje na webinaru obvezna je prijava u sustavu EMA, gdje se mogu pronaći i ostale informacije o webinaru: https://ema.e-skole.hr/edukacija/8678.

Snimke webinara objavljuju se na kanalu Ministarstva znanosti i obrazovanja na sustavu Meduza.

 

Vijest je prenesena s mrežnih stranica Ministarstva znanosti i obrazovanja.