prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Međunarodni likovni natječaj za učenike osnovnih škola

Međunarodni likovni natječaj 2023. Iserlohn-Essen-Rovinj-Karlovac-Jajce raspisan je za djecu Hrvata u iseljeništvu te za učenike osnovnih škola u Republici Hrvatskoj.

Pozivaju se učenici osnovnih škola da sudjeluju u međunarodnom likovnom natječaju. Dopuštene tehnike su kolaž, tuš, flomaster itd, a zadani format je A4.

Tema natječaja je: DRVO – mudrost – znanje – križ – stablo.

Svaki rad na poleđini treba sadržavati sljedeće podatke:

  • ime i prezime
  • razred
  • država, adresa i naziv škole
  • e-adresa
  • ime i prezime mentora.

Podaci na poleđini trebaju biti ispisani velikim, tiskanim slovima. Rok prijave: 15. veljače 2023. godine. Nagradit će se radovi u kategoriji od 1. do 4. razreda te u kategoriji od 5. do 8. razreda.

Radovi se šalju na adresu:

Ankica i Ante Karacic
58640 ISERLOHN
Stormstr.3
Njemačka

Ako se radi o manje od pet radova, šalju se na e-adresu: a.karacic@gmx.de

Izložba učeničkih radova održat će se u Njemačkoj, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Hrvatske matice iseljenika, a u suradnji s internetskim portalom Hrvatski Glas Berlin, Maticom hrvatskom za Ruhrsko područje,  Osnovnom školom Vladimir Nazor iz Rovinja, Osnovnom školom Dubovac iz Karlovca te Osnovnom školom 13. rujan iz Jajca.

Proglašenje nagrađenih likovnih radova bit će u Gradskoj galeriji Iserlohn, do kraja ožujka 2023. godine.