prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Međunarodni stručni skup „Izazovi u školi“

U susjednoj Sloveniji, u malenom gradiću Kamnik, u osnovnoj školi Fran Albreht na Međunarodni dan učitelja, 5. listopada 2019. godine, održat će se Međunarodni stručni skup za učitelje pod nazivom „Izazovi u školi“. 

Poučavanje u 21. stoljeću koje uključuje moderne pristupe i brojne i nepredvidive izazove potiče i poziva kreativnost kod učenika i nastavnika. Učitelji i nastavnici su oni koji traže odgovore, inovativne pristupe i nova znanja. Ako ste se prepoznali u prethodnom opisu i stremite motiviranju buduće generacije za učenje, poticanju kreativnosti kod učenika, uvođenju novih inovacija u svoju nastavnu praksu te intenzivnijem osobnom razvoju, ovaj Međunarodni skup je pravo mjesto na kojem trebate biti 5. listopada 2019. godine.

Odgojno-obrazovni djelatnici pozvani su na ovom Međunarodnom skupu predstaviti svoje primjere dobre nastavne prakse te iskoristiti priliku za razmjenu iskustava s drugim sudionicima skupa. 

Na međunarodnom stručnom skupu sudjelovat će sudionici iz Njemačke, Grčke, Austrije, Francuske, Hrvatske i Slovenije. Plenarna predavanja održat će specijalni pedagog za poremećaje ponašanja i osobnosti Marko Juhant i profesor dr. sc. Blaž Zupan s Fakulteta za računalstvo i informatiku Sveučilišta u Ljubljani.

Više informacija o skupu dostupno je na poveznici https://os-fa.si/index.php/1-mednarodni-posvet.