prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Međunarodno likovno natjecanje “Magija prijateljstva”

Međunarodno likovno natjecanje “Magija prijateljstva” organizirano je od strane Ministarstva obrazovanja i Nacionalnog olimpijskog komiteta Republike Azerbajdžan, koje se održava pod sloganom “Zdravlje, prijateljstvo, ujedinjenje – Olimpijske igre u Tokiju 2020” .

Cilj je natjecanja promocija Olimpijskih igara kod djece i upoznavanje djece s Olimpijskim pokretom; prepoznavanje novih i zanimljivih razmišljanja o sportu djece, koja živi u različitim državama; otkrivanje mladih talenata.

Teme su: sport i okoliš, sport i mir, sport i tehnologija, sport i kultura, sport i prijateljstvo, sport i uključenje.

Sudjelovati mogu djeca od 6 do 15 godina.

1. grupa – od 6 do 8 godina

2. grupa – od 9 do 12 godina 

3. grupa – od 13 do 15 godina  

Radovi mogu biti napravljeni u bilo kojoj tehnici (crtanje, grafika, kolaž i.dr.), a dimenzije ne smiju prelaziti 60x40cm, bez okvira. Svaki sudionik smije poslati samo jedan rad, a svaka škola može sudjelovati s najviše 15 radova. Radovi koji promiču dobnu, rasnu, etničku i bilo koji drugi oblik diskriminacije, neće biti prihvaćeni. Radovi se ne vraćaju sudionicima. Uz svaki crtež moraju biti priložene sljedeće informacije: 

Ime, prezime, ime oca

 

Dob

 

Spol

 

Naziv rada

 

Naziv škole

 

Adresa škole

 

Poštanski broj

 

Grad

 

Država

 

E-adresa škole

 

Ime i prezime nastavnika

 

Osobna adresa sudionika

 

Broj telefona sudionika

 

 

Rok je za dostavu radova u Veleposlanstvo Republike Azerbajdžan, 15.ožujka 2020. godine, (Veleposlanstvo će dostaviti radove u Baku, Azerbajdžan)

Adresa Veleposlanstva: Srebrnjak 104, 10000 Zagreb.

Uz oznaku – Za natjecanje “Magija prijateljstva” 

Pobjednici će biti proglašeni u lipnju 2020. godine.