prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Muzejska noćna avantura u Muzeju grada Zagreba

​Prve rujanske subote, Muzej grada Zagreba priređuje Muzejsku noćnu avanturu, uzbudljivo događanje za djecu od 7 do 12 godina.

Djecu očekuju zabavne radionice, pustolovina potrage za skrivenim blagom, zajednička večera, filmska večer i prespavanac u Muzeju!

Muzejska noćna avantura jedinstvena je prilika da, kroz igru i istraživanje, uronite u tajanstveni svijet Muzeja! Organizaotori vas zovu da krenete s njima u pustolovinu i otkrijte što se u Muzeju događa kad žamor posjetitelja utihne, a svjetla se ugase!

Stalni postav Muzeja grada Zagreba krije razna tajanstvena bića. Tek nakon što svi posjetitelji Muzeja odu, ova bića ožive. Podijeljeni u grupe, uz pomoć džepnih svjetiljki djeca će krenuti u potragu za tajnovitim životinjama i mitološkim bićima te otkriti brojne priče i mitove koji su dio zapadne kulture i javljaju se na djelima zapadne umjetnosti.

Cilj avanture jest pronaći svih dvanaest tajanstvenih bića i o njima znati ispričati priče. Tko će u tome biti najbolji, saznat će se u kvizu znanja, a najbolji učenici osvojit će i nagradu!
Program je namijenjen djeci uzrasta od 7 do 12 godina, a maksimalan broj sudionika je 20. Cijena programa je 50 eura. Cijena uključuje večeru, čuvanje i animaciju djece, prespavanac, skriveno blago i fotografiranje za uspomenu

Kako rezervirati svoje mjesto?

Javite se na e-adresu: info@mgz.hr, kako bismo dobili upute, obrazac za sudjelovanje i informacije za uplatu.

Rezervacija je ostvarena po primljenoj uplati.